OVER ONS

[fi-dentist]

De inspiratie voor de naam van de praktijk FIDENTIST is afkomstig van het Latijnse woord Fidens. Fidens betekent “met vertrouwen”, “zelfvertrouwen” en “zonder angst”. De patiënt staat bij FIDENTIST Tandartsen centraal. Wij willen bereiken dat u met vertrouwen naar de tandarts gaat, door onze behandelingen meer zelfvertrouwen krijgt en dit alles zonder angst. Met een passie voor tandheelkunde en mensen is het doel van het team van FIDENTIST tandartsen, toptandheelkunde voor iedereen willen aanbieden, hoe groot of klein de behandeling ook mag zijn. Het streven is dat elke patiënt een prettige ervaring ondergaat en tevreden is met het eindresultaat.

FIDENTIST is opgericht door vader en zoon Voets. Zij hebben hun passie, kennis en ervaring gebundeld en bieden met trots een tandheelkundig totaalpakket.

Onze filosofie is dat onze patient bij ons terecht kan voor heel het tandheelkundig spectrum: algemene tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen, esthetische tandheelkunde, een kunstgebit met of zonder implantaten en ga zo maar door. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. Dat begint al bij de eerste contact met onze praktijk, of dat nu telefonisch of aan de balie is. Vriendelijk personeel, een goede kop koffie in de ontvangstruimte, een sfeervolle inrichting en vanzelfsprekend tandheelkunde van optimale kwaliteit.

WERKEN BIJ FIDENTIST TANDARTSEN?

Wij hebben op dit moment geen open vacatures, maar laat je dit niet weerhouden een open sollicitatie te sturen. Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Toptandheelkunde

De beste tandheelkundige zorg voor iedereen, wat u wensen ook zijn. Naast talentvolle behandelaars, beschikken wij over de nieuwste apparatuur.

De patiënt centraal

Uw wensen staan bij ons centraal en wij nemen graag de tijd om deze met u door te nemen en ervoor te zorgen dat u altijd een prettige ervaring hebt.

Goede communicatie

Altijd heldere communicatie over behandelingen en transparantie over kosten. Wij hechten veel waarde aan het managen van uw verwachtingen.

© Copyright - Fidentist Tandartsen 2022